Como Campers & GOPREN

Verbeter het rijcomfort en de wegligging van uw camper met… SISTEMA GOPREN

Campers zijn vrij zwaar van opbouw en daardoor rust er relatief veel druk op de assen. Met name de vooras staat in standaard toestand al flink onder druk.
Dit is voornamelijk te merken bij alkoof modellen, integralen en semi-integralen met een hefbed. Al rijdend merk je dat de camper ernstig duikt bij het remmen en overhelt in bochten.
Hiervoor zijn een aantal oplossingen verkrijgbaar o.a : Verzwaarde veren ,luchtveren en schokdempers. Vaak zijn deze oplossingen toereikend maar erg duur.

Het alternatief is SISTEMA GOPREN*, door montage van een 4-tal elementen per veer duikt de camper 70% minder bij het remmen en zal het overhellen ook drastisch afnemen.

In tegenstelling tot alle andere dure systemen “700 tot 1200 € ’ monteren onze dealers SISTEMA GOPREN* op uw camper voor slechts € 249,00 met een niet goed geld terug garantie. 30000km of 2 jaar garantie.

*Sistema Gopren is geen alternatief voor versleten veren of schokdempers!

Caravans & GOPREN

Iedereen herkent het probleem ; doorzakken bij het rijden met een caravan of aanhanger. De oplossing is vaak het vervangen van de bestaande veren door verzwaarde veren;
het bijplaatsen van hulpveren of montage van een luchtvering-systeem. Deze systemen lossen uw probleem inderdaad op , echter de aanschafprijs kan uiteenlopen van enkele
honderden euro’s tot in sommige gevallen meer dan 1000 euro. De montage kan vaak een dagdeel of een dag in beslag nemen.Daarnaast wordt uw auto ‘ zonder caravan of aanhanger’
stugger , in sommige gevallen zelfs oncomfortabel en rijdt deze niet meer zo soepel en fijn als voor de montage van 1 van deze bovenstaande systemen.

SISTEMA GOPREN is vele malen voordeliger ,sneller gemonteerd en zorgt ervoor dat de auto na montage ‘ zonder aanhanger of caravan’ soepel en fijn blijft rijden als voorheen.
Op het moment dat de caravan of aanhanger achter de auto hangt, zakt deze 80% minder door en zorgt voor een stabiele combinatie.

Onze unieke niet goed geld terug garantie zorgde in de jaren 90 voor veel vertrouwen in SISTEMA GOPREN. Ook in 2016 : Niet goed-Geld terug .*