Pilote Campers

Pilote

Como Campers & Auto’s is sinds november 2018 dealer voor Noord- en Midden Nederland van het bekende Franse campermerk Pilote! Het merk biedt halfintegrale en integrale campers.
Een merk dat zich onderscheidt door kwaliteit en de unieke herkenbaarheid van de camper met zijn karakteristieke voorkant. Verkrijgbaar op een Fiat chassis als Essential en Sensation in 16 modellen met bijna
100 opties. Dus mogelijkheden te over om ook dit unieke merk aan te passen aan uw persoonlijke wensen. Zo beschikken alle Pilote Campers over een centraal bed en twee aparte bedden, waarvan de eerste in hoogte verstelbaar is. Voor het nieuwe seizoen heeft Pilote twee keuze mogelijkheden in het houtdecor voor alle series. Naast de normale afwerking kunt u ook kiezen om alle gebogen kasten uit te laten voeren in een glanzende variant. Deze chique optie is mogelijk op beide houtsoorten. Voor dit seizoen is er een standaard lichte bekleding met keuze uit 8 verschillende interieurafwerkingen beschikbaar. Er zijn 2 imitatie leersoorten en 2 echte leder soorten. Maar ook de ‘slimme’ badkamer, het grote keukenblad en het ruime comfortabele woongedeelte, maken van deze camper een uniek merk: Pilote!

                                                                     

Nieuwsgierig geworden? Kom kijken aan de Tabaksplanter 4 in Nijkerk of maak een afspraak voor een bezichtiging en proefrit.
Como Campers & Auto’s
Tabaksplanter 4
3861 SH  Nijkerk
tel. 033-2454762

Wij staan met onze Pilote campers vanaf 22 t.m. 24 maart 2019 op de Camper Expo beurs, Meidoornkade 24, 3992 AE Houten. http://www.camperexpo.nl.

Bezoek de Pilote site: www.pilote.fr  op deze website kunt u alle modellen in duidelijke overzichten zien