Beveiliging

bear lock logoVanaf heden adviseert Como Campers camperverhuur voor nieuwe en gebruikte persoon en bedrijfsauto’s uit te rusten met een Bearlock® . Ideaal voor met name campers en niet alleen weggelegd voor de de duurdere bestelwagens.

BearLock ® staat voor volledig geintegreerde anti diefstal auto en camper sloten.

Het door Bearlock ® ontwikkeld en geproduceerd versnellingbakslot, is een eenvoudige en revolutionaire, maar uiterst effectieve methode om auto en camper diefstal te voorkomen.

De enorme effectiviteit, beproefde duurzaamheid en extreme betrouwbaarheid zijn onomstotelijk bewezen. Bearlock ® wordt vanaf 1992 geproduceerd.

Bear Lock folder (pdf)

Audi

BMW

Ford

Talloze deskundigen op het gebied van preventie van auto en camper diefstal, zoals verzekering maatschappijen en expertisebureaus, zijn van mening dat Bearlock-Gearlock ® behoort tot een van de beste auto en camper beveiligingssystemen.

Permanent en onverbrekelijk geïnstalleerd, vormt Bearlock-versnellingbakslot ® zich tot een geheel met het chassis van uw auto of camper.

De bediening is moeiteloos, simpel en snel: een vrijwel “ automatische” handeling zodat het consequent gebruik wordt bevorderd. Dit laatste zorgt weer voor een optimale beschermer van u auto of camper.

Eenmaal ingebouwd, is het slot niet te kraken, met wat voor soort gereedschap dan ook, zonder de auto/camper (chassis) te beschadigen. Dit alles maakt diefstal vrijwel onmogelijk en uiterst onaantrekkelijk.

Bearlock ® is als enige in zijn soort geclassificeerd en gecertificiteerd in de nieuwe SCM-klasse voor mechanische protectie : SCM-MP 03.

Porsche

Seat

VW

Dus waarom kiezen voor een Bearlock ??
– bevatten geen baterijen,
– kent geen storingen van welke aard dan ook,
– hufterproof, iedereen kan hem met de sleutel open en dicht doen,
– wagen staat altijd in zijn achteruit geblokkeerd, dus bij stalling voor lange tijd geen handrem nodig,
– weg of afslepen is dan ook lekker moeilijk,
– is zichtbaar voor dieven middels raamstickers en de zichtbare pen, dus grote afschrikwaarde,
– tijdvretende en veel lawaaige uitbouw noodzakelijk bij diefstalpoging of verlies sleutel,
– via de persoonlijk keycard altijd nieuwe sleutels te bestellen (wel persoonsgebonden en via speciale procedure),
Bel +31 (0) 33 – 2454762 of mail ons info@comocampersenautos.nl  voor advies over welke bearlock het beste past. U kunt ook voor meer infomatie op www.bearlock.nl kijken.