Across-Car

 

Como Campers & Auto’s is vanaf januari 2018 importeur van het Spaanse campermerk Across-Car campers! Het merk biedt behalve halfintegraalmodellen ook alkoofcampers en buscampers.
Across-Car Campers heeft net als iedere camperbouwer een aantal standaard indelingen waaruit men kan kiezen, maar het bedrijf maakt ook veel campers op maat voor allerlei doeleinden. Hierdoor heeft de koper alle invloed op de indeling. Met of zonder doucheruimte, of juist een wat grotere of kleinere douche, alles is mogelijk. Dat geldt ook voor de bedden, waarbij men de keus heeft uit een dwarsbed, een Frans bed of enkele bedden. Ook de keuken, zitgroep en bergruimtes kunnen naar behoefte worden aangepast. En dat allemaal in een uiterst betaalbare prijsklasse. Wie dat wil kan tijdens de bouw van zijn/haar camper ook een bezoek aan de fabriek in Spanje brengen, dat is in de prijs inbegrepen.
Het dak en de zijwanden van de campers van Across-Car worden uit een stuk vervaardigd, wat lekkage voorkomt. De vloer van de Across-Car campers is gemaakt van geïsoleerd polyester. Deze bouwwijze is bovendien gewicht besparend, wat uiteraard positieve gevolgen heeft voor de ‘meeneemkilo’s’. De campers zijn geschikt voor rijbewijs B(E).

Klik hier voor de website van Across Campers.

 

Outside 565LD (1)resized_DSC_0950resized_IMG_4988_OK

 

 

 

 

 

 

Nieuwsgierig geworden? Kom kijken aan de Tabaksplanter 4 in Nijkerk of maak een afspraak voor een bezichtiging en proefrit.
Como Campers & Auto’s
Tabaksplanter 4
3861 SH  Nijkerk
tel. 033-2454762

Wij staan met onze Across-Car Campers vanaf 22 t.m. 24 maart 2019 op de Camper Expo beurs, Meidoornkade 24, 3992 AE Houten. http://www.camperexpo.nl.

Klik hier voor de website van Across Campers..